Schaats mee op de Weissensee!
Schaats mee op de Weissensee!

Schaats mee op de Weissensee!

Red een Kind is een relatief kleine organisatie met grote ambities: zoveel mogelijk kinderen uit armoede laten groeien. We werken, dankzij de steun van onze duizenden sponsors, keihard om dat te bereiken. Dankbaar mogen we constateren dat ons werk effect heeft: heel veel kinderen, jongeren en ouders hebben hoop voor de toekomst.

In de afgelopen jaren heeft Red een Kind het project ‘Red een Kind On Ice’ georganiseerd. Deelnemers aan dit project schaatsten de alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee en lieten zich sponsoren ten behoeve van Red een Kind. Ook dit jaar zijn we weer opzoek naar schaatsers die door voor Red een Kind te schaatsen het leven van een kind in armoede voorgoed willen veranderen.

Red een Kind On Ice is een ijskoud sportief evenement voor mensen met een warm hart. Schaats op 21, 24, 28 of 31 januari 2020 mee in de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee. Meld je aan voor de Red een Kind On Ice – ploeg en schaats mee voor het goede doel!
Elke dag sterven duizenden kinderen aan de gevolgen van armoede. Die werkelijkheid is hard te verteren! Daarom zet Red een Kind zich in om de levensomstandigheden van deze kinderen te verbeteren. Door de alternatieve Elfstedentocht te schaatsen voor Red een Kind lever jij een directe bijdrage aan een hoopvolle toekomst voor kinderen in armoede! Durf jij de uitdaging aan om een schaatstocht van 100 of 200 km af te leggen?

Klik hier voor meer informatie!