Vacature stagiair(e) Research & Strategie (A’dam + NYC)
Vacature stagiair(e) Research & Strategie (A’dam + NYC)

Vacature stagiair(e) Research & Strategie (A’dam + NYC)

Maak kennis met een start-up in de praktijk!

Kijk jij liever naar Nieuwsuur dan naar RTL Boulevard? Ben je ondernemend, hou je van inhoud en voel je je aangetrokken tot de start-up wereld? Dan is deze stage jou op het lijf geschreven. Wij zijn namelijk op zoek naar een:

Stagiair(e) Research & Strategie (A’dam + NYC)

Wie zijn we?

College-Club organiseert boeiende avondcolleges in Amsterdam en New York City voor young professionals, met onderwerpen als ‘Het mondiale Machtsspel’, ‘Kijken in het brein’, ‘Grote Denkers’ en ‘Cyber security: de nieuwe wapenwedloop’. De colleges worden gegeven door de beste sprekers in hun veld en vinden plaats in o.a. EYE, VondelCS, het Compagnietheater, Van Gogh Museum en Het Concertgebouw. Ontdek de ontwikkelingen in de wereld van business en daarbuiten, leer meer over de laatste trends in de wetenschap, werk mee aan de uitbreiding naar NYC, en vergroot je netwerk van young professionals. 

Wat ga je doen?

Vanuit ons unieke kantoor in hartje Amsterdam ben jij verantwoordelijk voor het bedenken en uitvoeren van nieuwe programmaconcepten. Hierbij hoort het scouten van de beste sprekers en thema’s, het onderhouden van contacten met de locaties. Samen enthousiasmeren we de doelgroep met behulp van flyers die we sturen naar bedrijven, en we bedenken posts voor de social media. Kortom: een stage waar je jouw ondernemerschap, creativiteit en drive volledig in kwijt kunt en een flinke dosis verantwoordelijkheid krijgt!

Voor meer informatie over deze vacature, klik hier!