Licht op Rusland Symposium
Licht op Rusland Symposium

Licht op Rusland Symposium

Graag willen wij u namens het Nederlands Instituut in Sint-Petersburg uitnodigen voor Licht op Rusland, het jaarlijkse symposium van het Nederlands Instituut in Sint-Petersburg dat dit jaar op 15 november op de Radboud Universiteit in Nijmegen gehouden wordt.

Dit jaar is het onderwerp van het symposium ‘licht’ in al zijn facetten, van licht werpen op de geschiedenis tot licht in de natuurkunde en speciaal licht dat gebruikt wordt bij het onderzoeken van kunstwerken.

Op het programma staan vier lezingen van prominente Nederlandse en Russische wetenschappers en ook een speciale presentatie van de programma’s van het NIP voor studenten en de mogelijkheden die het NIP voor studenten en jonge onderzoekers biedt.

Het studentenprogramma zal gemodereerd worden door onze NIP-Ambassadeur aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en twee NIP-alumni zullen vertellen over hun ervaringen op het instituut.

Inschrijven voor het symposium is mogelijk via nispb.ru: de toegang is gratis. De lezingen zullen in het Nederlands en in het Engels gehouden worden.