Hellingproef: Politiek diner – Judith Sargentini
Hellingproef: Politiek diner – Judith Sargentini

Hellingproef: Politiek diner – Judith Sargentini

Speciaal voor SIB’ers zijn er nog een paar plekken gereserveerd voor het Politieke Diner 2020! Meer informatie hieronder:

Op woensdag 29 januari trapt Hellingproef het nieuwe jaar af met het jaarlijkse Politieke Diner. Dit jaar is oud-Europarlementariër Judith Sargentini te gast.

Judith was lid van het Europees Parlement van 2009 tot 2019. Tijdens haar werk als Europarlementariër heeft Judith zich ingezet op de thema’s vluchtelingen, privacy, witwassen en grensoverschrijdende criminaliteit. Daarnaast leidde ze het onderzoek naar de rechtstaat in Hongarije en heeft zo geholpen om de strafprocedure in gang te zetten tegen het inperken van democratische vrijheden in Hongarije.

Het (vegetarische) diner zal plaatsvinden in restaurant A Beautiful Mess in Amsterdam aan de H.J.E. Wenckebachweg 48 in Amsterdam. Dit restaurant is een initiatief van Refugee Company die mensen met een vluchtelingenachtergrond op weg helpen naar een baan. Inloop is vanaf 18.30, we beginnen om 19.00 uur. Voor het menu inclusief twee drankjes hanteren we twee tarieven:
leden Hellingproef: €15
niet-leden: €25

Ga jij graag in gesprek met Judith? Meld je snel aan, want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan door een mail te sturen naar: hellingproef@groenlinks.nl met in de onderwerpregel ‘aanmelden politiek diner 2020’.

Heb je extra dieetwensen? Laat dat dan vóór 25 jan