Date/Time
Date(s) - April 5, 2022
5:15 pm - 7:30 pm
Let’s get sustainable! Op dinsdag 5 april zal er tijdens de Introperiode een HapHop zijn bij Restaurant Left. Het restaurant bevindt zich boven de Albert Heijn van de Amsterdamsestraatweg (nr. 56) en kookt met overgebleven producten van de supermarkt. Hiermee voorkomen ze dat producten die over de datum zijn – maar nog prima te eten zijn – weggegooid worden. Een maaltijd kost maar rond de €5! Oftewel: goed voor jou, je portomonnee én de wereld! 💸🌍🌱
Het menu verandert continu en maaltijden zijn zowel vega als vegan te bestellen. We verzamelen rond 17:15 voor de AH.
Schrijf je hier graag vóór 1 april in:
Let’s get sustainable! On Tuesday April 5th, the Introduction Period’s HapHop will take place at Restaurant Left, located on the first floor of the Albert Heijn at the Amsterdamsestraatweg (nr. 56). The restaurant cooks its meals with the supermarket’s left overs, to prevent officially expired, but perfectly fine products to be thrown away. One meal only costs around €5! Good for you, your wallet and the planet 💸🌍🌱
The menu changes continuously and meals are vegetarian- and vegan friendly. We’ll gather before the AH around 17:15.
Please sign up here before April 1st:
Bookings
Bookings are closed for this event.