Debuut – Studentteam 2019
Debuut – Studentteam 2019

Debuut – Studentteam 2019

Doe mee met Debuut en laat kinderen de universiteit zien!

Debuut is het buddyprogramma van de Universiteit Utrecht, waarin UU-studenten de universiteit laten zien aan leerlingen uit groep 8 van de basisschool van wie de ouders en broers/zussen niet gestudeerd hebben. De organisatie van Debuut is bezig met het samenstellen van het studentteam van 2019, en is op zoek naar 30 gemotiveerde studenten die de leerlingen ervaringen en verhalen kunnen meegeven, die zij van huis uit niet vanzelfsprekend krijgen.

Als je meedoet aan Debuut koppelen we je aan een leerling uit groep 8. Samen gaan jullie op pad binnen de universiteit, jullie doen mee aan activiteiten en je vertelt je buddy-leerling over jouw studiepad, ervaringen en keuzes. Door mee te doen help je mee aan de ontwikkeling van de leerlingen en lever je een belangrijke bijdrage aan het buddyprogramma. Je krijgt er een bijzondere ervaring en een mooie aanvulling op je CV voor terug. We zoeken vooral studenten die zelf ook eerste generatie student zijn. Dat houdt in dat je ouders en evt. oudere broers/zussen niet (in Nederland) hebben gestudeerd.

Enthousiast? Herkenbaar? Leuk! Kijk voor meer informatie en de aanmeldknop op www.uu.nl/debuut. Meld je aan voor 15 maart 2019.