SIB-Utrecht
Introductieperiodes

Introductieperiodes

Je kunt je het hele jaar door inschrijven bij SIB-Utrecht. De enige verplichting die aan je lidmaatschap verbonden zit is het doorlopen van een introductieperiode. Deze periodes vinden twee keer per jaar plaats: rond september en februari. De introductieperiode voor nieuwe leden is bedoeld om de vereniging en alle eerste- en ouderejaars te leren kennen. De introductie is absoluut geen ontgroening, maar gewoon een gezellige kennismaking. De introductie begint met een kamp of stedentrip in het weekend, gevolgd door een introductieweek. Tijdens deze week zijn er ‘s avonds activiteiten in Utrecht waarbij je elkaar en de vereniging leert kennen. Zo zal je onder meer een lezing bijwonen, gezellig samen eten en de verschillende commissies en genootschappen van SIB-Utrecht leren kennen. 

Onze volgende introductieperiode is in semptember! Maar je bent altijd welkom om bij een activiteit te komen kijken, stuur gerust een mailtje naar info@sib-utrecht.nl

Schrijf je in en volg de introductieperiode in september! Deze zal bestaan uit een weekendje weg en twee weken vol gezellige en inhoudelijke activiteiten. Zo leer je snel alle nieuwe en oudere leden kennen.