SIB-Utrecht
Inschrijven

Inschrijven

Je kan je inschrijven door het onderstaande formulier in te vullen! Uiteraard kun je ook altijd een keer langskomen tijdens ons dinsdagavondprogramma en je daar inschrijven bij de informatiestand.

Lid worden van SIB-Utrecht kost normaal gesproken slechts €60,- per academisch jaar. Mocht je na 1 februari lid worden dan is je contributie slechts €30,- voor het resterende half jaar.

NB: opzeggen van je lidmaatschap kan schriftelijk aan het bovenstaande adres of door een e-mail te sturen naar secretaris[at]sib-utrecht.nl vóór 1 augustus.

NB: Tijdens de UIT hebben we 2 acties:

  • De €10-deal; Het eerste half jaar betaal je slechts 10 euro, zodat je op een goedkope manier de vereniging kan uitproberen.
  • De korting-deal; Als je je tijdens de UIT gelijk inschrijft voor een heel jaar hoef je voor je eerste jaar maar €50 euro te betalen.

Als je van een van deze 2 acties gebruik wil maken, vermeld dat bij het kopje opmerkingen.

NB: Voor de “€10-deal-leden” tijdens de UIT-week, is de deadline voor uitschrijven vóór 1 januari. Na die deadline gaat het lidmaatschap automatisch over in een normaal lidmaatschap en betaal je de resterende €50,- van de contributie. 


    Gepreferede voornaamwoorden

    Spreek jij Nederlands?

    Bij ongeval waarschuwen:


    Klik hier voor onze privacy policy