SIB-Utrecht
Bestuurscommissies

Bestuurscommissies

Commissies zijn groepjes leden die activiteiten organiseren of SIB-Utrecht op een andere manier bijstaan. Bestuurscommissies zijn commissies die bepaalde bestuursleden ondersteunen met hun taken en brainstormen over nieuwe ideeën die de vereniging verder kunnen helpen.

Acquisitiecommissie (AC)
Deze commissie ondersteunt de Commissaris Acquisitie met het aanschrijven van fondsen die gebruikt worden om het lezingenprogramma en activiteiten te financieren. Daarnaast helpt de AC ook commissies met financiële kwesties.

Externe commissie (EC)
Deze commissie ondersteunt de Commissaris voor Externe Zaken met het organiseren van het wekelijkse lezingenprogramma. Daarnaast begeleidt de EC andere commissies en genootschappen met het organiseren van lezingen.

Interne commissie (IC)
Deze commissie ondersteunt de Commissaris voor Interne Zaken bij het zo leuk mogelijk maken van de vereniging voor alle leden. Dit doen zij onder andere door zich bezig te houden met ledenbinding en het organiseren van diverse activiteiten door het jaar heen. Voorbeelden zijn de IC-cantus en de familiedag.

Promotie commissie (PC)
Deze commissie ondersteunt de Commissaris voor Promotie bij het zo goed mogelijk promoten van de vereniging. Dit doen zijn bijvoorbeeld tijdens de lezingen, maar ook door middel van collegepraatjes, flyeracties en het promoten van de vereniging tijdens de UITweek, die elk jaar in augustus voor aankomende studenten plaatsvindt.