Programma

De hele UIT zijn we te vinden bij ons standje. Wil je weten waar we staan? Klik hier.

Stil je honger met onze beroemde tosti’s, of verwen jezelf met een bakje schepijs. Kom relaxen in onze internationale huiskamer om de sfeer van onze vereniging te proeven. Of Trump Your Mentor (of je hele groep!) met onze maskers en pruiken.

Klik op een activiteit voor meer info.

Zondag 14 augustus, 17:00-22:00 Barbecue Cambridgelaan

Voorafgaand aan de UIT heeft SIB altijd een barbecue. Wil je mee eten? Wordt UITslaper bij ons en alles wordt voor je geregeld.

Maandag 15 augustus, 17:00-18:00 Parade Maliesingel

Elk jaar organiseert de UIT een parade en dit jaar zowaar op het water! Spot onze boot, neem een selfie en misschien kun je onze vrijwilligers overtuigen je een extra ijsje mee te geven bij ons standje de komende dagen.

Dinsdag 16 augustus, 10:30-11:30 | 11:30-12:30 Utrechts Andere Gezicht Janskerkhof

Ervaar het leven van een Utrechtse dakloze, met een rondleiding langs alles van opvang tot hangplek. Laat je leiden langs de plekken die centraal staan in het Utrechtse straatleven.

Dinsdag 16 augustus, 12:30-15:00 SIB-Talks Lepelenburg

TED-talks zijn een wereldwijd geroemd succes. SIB-Utrecht organiseert drie van deze korte, inspirerende speeches, die je de wereld net iets anders laten zien. De thema’s actueel en relevant voor iedereen in het studentenleven, met verhalen over het nastreven van je dromen, je stem laten horen op het wereldtoneel, en zelfs als student echt een verschil kunnen maken. We zien je graag in park Lepelenburg!

Dinsdag 18 augustus, 21:30-22:30 Pubquiz Café De Vingerhoed

Kom langs met je groepje en ga de strijd met elkaar of een andere groep aan in onze pubquiz, of doe gewoon relax een drankje, wat jij wilt. De pubquiz is in onze stamkroeg De Vingerhoed, Donkere Gaard 11.

Woensdag 17 augustus, 23:00-03:00 International Party Maggy Malou

Elke UIT organiseren de internationale verenigingen een feest: de International Party. Dus kom langs, party like it's your gap year en verleg je grenzen in de Maggy Malou, Oudegracht a.d.w. 154!

Donderdag 18 augustus, 12:00-20:00 Tropical bar Griftpark

Onze tropical bar is in het Griftpark, kom dus vooral langs om af te koelen met een drankje en je voeten in het water. Wat wil je nog meer op een warme zomerdag?

Staplaatsen

Eten, drinken en gezelligheid. Heb je zin om je voeten even te laten rusten bij onze chillplek, of wil je meer weten van de vereniging? Kom ons opzoeken op deze dagen:

Dinsdag | Janskerkhof

Wil je meer weten over SIB of gewoon even bijkomen onder het genot van tosti's en ijs? Kom vooral langs bij ons standje.

Woensdag | Botanische Tuinen

Net zoals de andere verenigingen staan we woensdag bij de Botanische Tuinen van de Uithof. We zijn altijd te porren voor een praatje, of drapeer jezelf op een van onze zitzakken.

Donderdag | Janskerkhof en Griftpark

Ons standje op Janskerkhof is nog steeds beladen met SIB'ers en voedsel. Onze tropical bar is in het Griftpark, kom dus vooral langs om af te koelen met een drankje en je voeten in het water. Wat wil je nog meer op een warme zomerdag?

UITslapen bij SIB

Helaas zijn al onze slaapplaatsen vergeven.

Wat is SIB-Utrecht?

SIB-Utrecht is dé vereniging voor geïnteresseerde studenten die toch wat meer zoeken naast drank en feesten. Elke week wordt bijvoorbeeld een lezing over een maatschappelijk relevant thema georganiseerd waarna doorgepraat kan worden tijdens de borrel. Hiernaast worden meerdere reizen per jaar georganiseerd, met uiteenlopende bestemmingen als Marokko, India en de Baltische staten.

Overigens zijn er natuurlijk ook de echte studentendingen als biercantussen, feesten en borrels. De borrels zijn elke dinsdag na de lezing in onze stamkroeg De Vingerhoed. Deze zijn voor iedereen open dus kom vooral een keer langs om te kijken.

Lid worden?

Wil je lid worden, of meer informatie? Je kan een informatiepakket aanvragen op onze website waarin allerlei informatie over onze vereniging, en een inschrijfformulier te vinden is. Je kan ons ook altijd mailen, of langskomen bij een van onze openbare lezingen, na de UIT.