In samenwerking met De Correspondent organiseert SIB de UIT-Talks! Kom ook en luister naar Maite Vermeulen, Jesse Frederiks en Dimitri Tokmetzis dinsdag om 15:30 op het Janskerkhof!
 

Programma UIT 2015

Zondag 9 Augustus

Tijd & plaats Activiteit
18:00-21:30
Alpenweide bij de Uithof
Op deze zondag zal er een speciale avond voor de UIT-slapers bij SIB-Utrecht worden georganiseerd. Er is een BBQ, muziek en vermaak! Wees erbij en geef je op als UIT-slaper!

Maandag 10 Augustus

Tijd & plaats Activiteit
17:00-18:00
Maliebaan
Op de verenigingsparade profileren de Utrechtse verenigingen zich. SIB-Utrecht is er ook en heeft een heuse trein! Kom gezellig langs!
23:00-04:00
Puma
International Party: lekker feesten met SIB, AEGEE en ESN

Dinsdag 11 Augustus

Tijd & plaats Activiteit
10:00-12:00
Pnyx (Achter Sint Pieter 25)
Deze ochtend kun je bij SIB-Utrecht een lekker en gratis ontbijt krijgen om de dag mee te beginnen.
12:00-17:00
Janskerkhof/HKU
Voor de HKU op het Janskerkhof kun je in onze ‘internationale huiskamer’ terecht voor vragen over Utrecht, het studentenleven en onze vereniging. Verder kun je de hele dag op onze chillplek uitrusten met je UIT-groepje. Hier kan je je mentor pimpen, wat drinken, of je tegoed doen aan wafels en ijs!
15:30
Janskerkhof
Kom ook naar de UIT-Talks!
22:00-23:00
De Vingerhoed
Test je kennis en win prijzen door mee te doen met de pubquiz!

Woensdag 13 Augustus

Tijd & plaats Activiteit
12:00-17:00
Botanische Tuinen
Deze dag zal SIB-Utrecht aanwezig zijn in de Botanische Tuinen voor het ‘Student Event’. Ben jij benieuwd wat voor nieuwe dingen je allemaal kunt doen bij onze vereniging en tijdens je studentenleven?
15:00-17:00
Drift 25, zaal 0.03
In samenwerking met UUMUN organiseert SIB een speciale lobby- en speechworkshop! Test je diplomatenskills en lever retorische strijd met je tegenstanders! Opgeven kan dinsdag en woensdag bij de SIB-standjes.

Donderdag 14 Augustus

Tijd & plaats Activiteit
10:00-12:00
Pnyx (Achter Sint Pieter 25)
Deze ochtend kun je bij SIB-Utrecht een lekker en gratis ontbijt krijgen om de dag mee te beginnen!
12:00-17:00
Janskerkhof/HKU
Voor de HKU op het Janskerkhof kun je in onze ‘internationale huiskamer’ terecht voor vragen over Utrecht, het studentenleven en onze vereniging. Verder kun je de hele dag op onze chillplek uitrusten met je UIT-groepje en je mentor pimpen, wat drinken of je tegoed doen aan wafels en ijs!
12:00-17:00
Griftpark
In het Griftpark kun je dit jaar bij SIB-Utrecht terecht voor leuke activiteiten om de UIT mee af te sluiten. Doe mee met de yoga-workshop, pimp je mentor of versla al die andere groepen bij zeeslagje!
 
In samenwerking met Bas Ballonvaarten verloot SIB een heuse ballonvaart onder nieuwe leden!
   

Meer over SIB-Utrecht

SIB-Utrecht is dè studentenvereniging voor zowel inhoud als gezelligheid! We organiseren lezingen, gaan op reis en doen gezellige dingen!

nu moet je je wel inschrijven
 

Lezingen

SIB kenmerkt zich door een inhoudelijke verrijking van het studentenleven. Elke dinsdagavond worden er interessante lezingen over de meest uiteenlopende onderwerpen georganiseerd. De afgelopen jaren hebben we sprekers als Maarten van Rossem, Rutger Bregman en Hans Laroes mogen ontvangen! Daarnaast vindt ieder jaar het diessymposium plaats en organiseert SIB om de drie jaar een congres!

   

Gezelligheid

Naast de inhoudelijke activiteiten staat ook gezelligheid hoog in het vaandel! Wekelijkse borrels, feesten, gala's en cantussen bieden voor ieder wat wils! Ook worden er per jaar enkele reizen georganiseerd. Zo is SIB al naar Rusland, India, de Balkan en Texel geweest! Dat wil je toch niet missen?

   

Nieuwsgierig?

Verstandig?