Contact

Contactgegevens van de  Utrechtse Studentenvereniging voor Internationale Betrekkingen

Heb je vragen? Je kan ons gerust bellen of mailen. Je kan ook langskomen op de bestuurskamer.
Het bestuur is elke werkdag van 10:00 uur tot 17:00 uur aanwezig op de kamer.

Adres
SIB-Utrecht
Achter Sint Pieter 25 k. 101
3512 HR Utrecht

Telefoon
030-2531299

Email
Voor algemene zaken of informatie:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze bestuursleden:

Voorzitter: Jaleesa de Regt -  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris: Claartje van Westerveld - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester & Commissaris Acquisitie: Corné Diependaal - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Commissaris voor Interne Zaken: Valentine Mostermans - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Commissaris voor Externe Zaken (lezingen): Fayrouz Gomaa -  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Commissaris voor Promotie & Sponsoring: Eefje Corbeek - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Verdere gegevens
IBAN: NL90INGB0003464016
Kamer van Koophandel: 40479675
RSIN: 806584385