Contactgegevens van de  Utrechtse Studentenvereniging voor Internationale Betrekkingen

Heb je vragen? Je kan ons gerust bellen of mailen. Je kan ook langskomen op de bestuurskamer.
Het bestuur is elke werkdag van 10:00 uur tot 17:00 uur aanwezig op de kamer.

Adres
SIB-Utrecht
Achter Sint Pieter 25 k. 101
3512 HR Utrecht

Telefoon
030-2531299

Email
Voor algemene zaken of informatie:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze bestuursleden:

Voorzitter: Judith IJzereef -  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris: Kimberley Roquas -  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester & Commissaris Acquisitie: Hugo Hanema -  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Commissaris voor Interne Zaken: Heleen Franssen -  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Commissaris voor Externe Zaken (lezingen): Merel Martens -  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Commissaris voor Promotie & Sponsoring: Annika van Opstal - annikavanopstal Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verdere gegevens
IBAN: NL90INGB0003464016
Kamer van Koophandel: 40479675
RSIN: 806584385